Catalog Close

Retur Produse

Orice produs achizitionat pe site-ul Medi-Mag.ro daca nu corespunde asteptarilor dumneavoastra poate fi returnat in termen de 10 zile de la data primirii urmand sa primiti contravaloarea acestora.

Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului (exceptie facand sigiliul pachetului) si a produsului livrat, toate produsele comercializate de Medi-Mag.ro fiind oferite in ambalajul original.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare sau taxe de transport si manipulare (toate acestea vor fi suportate de catre client). Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului. 

Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a facturii fiscale si chitantei emise de firma de curierat, respectiv lucratorul de la ghiseul oficiului postal de unde a fost ridicat coletul. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

Procedura de returnare a produselor se aplica in conditiile in care produsele returnate se afla in starea in care au fost livrate.