Catalog Close

Informatii de livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand ca metoda de transport curierat rapid plata efectuandu-se ramburs sau prin ordin de plata in contul nostru modalitati alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator si sigilate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Taxa de transport a produselor este afisata direct in comanda si contine TVA. Livrarea se face doar in aria de acoperire a curierilor  pentru coletele care se incadreaza in dimensiunile 130 x 50 x 30 cm si avand o greutate de maxim 5Kg.  Costul de depasire al greutatii este de 1 leu + TVA/kg iar costul pentru coletele cu gabarit depasit va fi furnizat in momentul confirmarii comenzii.
In cazul in care va aflati inafara ariei de acoperire a curierilor ne rezervam dreptul de a modifica valoarea transportului prin anuntarea in prealabil a costurilor modificate.

Validarea comenzii  se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Medi Mag catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Stocul de produse poate fi epuizat, iar preturile pot fi neactualizate, astfel incat, dupa trimiterea comenzii, pentru o cat mai buna satisfacere a Dvs., veti fi contactat de un reprezentant autorizat, care va confirma existenta produselor in stoc, pretul lor actual, precum si data de livrare.

In cazul in care nu doriti sa asteptati confirmarea din partea reprezentantului nostru, va rugam sa ne contactati direct, la unul din numerele de telefon din sectiunea de contact.

Pana la confirmare, comanda nu reprezinta o obligatie de plata din partea Dvs. si nici o obligatie de vanzare din partea Medi Mag.

Clientii care doresc sa ridice personal produsele din magazinele noastre pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat pentru a va fi transmisa ora si data la care va puteti prezenta in magazin in vederea achizitionarii produselor.