Catalog Close

Cum Cumpar

Puteti comanda orice produs disponibil in magazinul nostru  direct online folosind cosul de cumparaturi sau telefonic sunand la unul din numerele de telefon din sectiunea de contact.

Pentru a comanda online urmariti pasii urmatori:

1. Cautati produsele care va intereseaza din site-ul nostru, puteti cauta in functie de categoria de interes sau folosind motorul de cautare din partea de sus a paginii.

2. Odata gasit produsul dorit, dati click pe butonul "Adauga in cos" si automat acesta va fi adaugat in cosul dvs care poate fi vizualizat in orice moment in coltul din dreapta sus a paginii.

Puteti repeta aceasta operatiune pentru oricate produse doriti.

3. Dupa ce ati finalizat adaugarea produselor dvs in cos, etapa urmatoare spre finalizarea comenzii este inregistrarea datelor de facturare si de livrare, fie pentru persoane fizice fie pentru persoane juridice prin creearea unui cont pe site sau prin comanda fara cont.

4. Urmeaza alegerea metodei de livrare preferate  nu uitati sa treceti in casuta "comentarii despre comanda" informatii speciale referitor la comanda dumneavoastra.

5. Alegeti una din metodele de plata din metodele disponibile afisate online.

6. Daca doriti sa ne lasati un mesaj in legatura cu comanda sau orice alta sugestie o puteti face folosind casuta Adauga comentarii referitor la comanda ta.

Bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

7. Ultimul pas este confirmarea comenzii prin apasarea butonului "Confirm comanda"

Dupa acest ultim pas, veti primi un email generat automat cu toate detaliile comenzii dvs.

Va rugam sa asteptati totusi confirmarea unui operator de validare a comenzii. Numai atunci comanda este considerata ca acceptata.