Politica de retur

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru a returna produsele achizitionate va rugam sa completati formularul de retur de aici sau sa ne anuntati intentia dumneavoastra de return telefonic la numarul de telefon de contact.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de MEDIMAG, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@medi-mag.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Acest site foloseste cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de navigare. Pentru mai multe detalii despre cookies va rugam sa cititi Termenii si conditiile de utilizare!

Meniu

Coșul tau

Nu sunt produse in coș