Centura pentru hernie inghinala bilaterala

105,00 lei
cu TVA

Orteza sacro-iliacă este concepută pentru a oferi sprijin și confort în cazul herniilor inghinale reductibile, care nu pot fi operate.

O pernă de sprijin complet reglabilă permite localizare precisă, fără a pune presiune în regiunea abdominală inferioară, ci doar pe canalul inghinal. Acest lucru asigură ameliorarea semnificativă a durerii și libertate de mișcare.

Descriere

Bandajul herniar se va utiliza întotdeauna pe baza indicațiilor medicului.

Echiparea bandajului herniar se va realiza întinzând pacientul pe o suprafață plană, după ce hernia a fost redusă în totalitate.

Orteza hernie bilaterala se recomanda a fi folosita in cazuri de:

  • Interventii chirurgicale, atat inainte, cat si dupa;
  • Prevenirea dezvoltarii si aparitia herniei.

Este confectionata din material hipoalergenic ce permite o buna absorbtie a transpiratiei in zona inghinala. Este confortabila datorita tesaturii cauciucate si a pernitei de fixare.

Marime universala.

Utilizare:

Pentru adaptarea pe corpul pacientului reţineţi următoarele aspecte:

  • Înainte de a regla centura, ţineţi cont de următoarele recomandări, întrucât succesul tratamentului depinde de ele.
  • Mai întâi, aduceţi complet hernia în cavitatea abdominală; această operaţiune trebuie realizată în poziţia de decubit dorsal (culcat pe spate), întrucât în acest fel gravitaţia ajută la retragerea intestinului.
  • Apoi, aşezaţi mingea căptuşită de susţinere aşa încât să limiteze hernia.
  • Dacă utilizaţi o centură cu curea, aşezaţi cureaua deasupra taliei, sub apofize, în faţă şi deasupra osului iliac şi, deci, peste muşchiul fesier mare. Dacă centura are o curea în zona inghinală, aceasta trebuie trecută printre picioare, dinspre lateral în sus, peste şi sub fesier, şi trebuie fixată de centură.
  • Marime ajustabila.
Detalii produs
BrandBercks
Cod ProdusHS02

Acest site foloseste cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de navigare. Pentru mai multe detalii despre cookies va rugam sa cititi Termenii si conditiile de utilizare!

Meniu

Coșul tau

Nu sunt produse in coș